BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Şam - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşin bulutlar arkasına saklandığı bir günde oyuncaklarımızı dezenfekte ederek küçük prensesimiz Şam ile tanışmak için Onkoloji servisine doğru yola koyulduk. Ziyaretimizde dünyalar tatlısı bir güzellikle karşılaştık. O kadar cana yakın ve neşeliydi ki ona baktıkça mutluluktan içimiz kıpır kıpır oluyordu. Şam 4 yaşında ve hastanemizde Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla tedavi görmekte. Birlikte geçirdiğimiz güzel dakikalara Buz Tuzağı oyunuyla başladık. Buz Tuzağı oyunu oynarken her taşa vurduğunda yüzündeki o gülümseme artıyor ve bizim mutluluğumuz da içimize sığmaz oluyordu. Jenga taşları ile domino ve ev yaparak biraz daha eğlendik. Bu oyunda Şam çok dikkatli ve becerikliydi. Ayrıca ev inşa ederken ne kadar yetenekli olduğu yaptığı harika evlerden anlaşılıyordu. Oyun oynarken aynı zamanda Şam'la sohbet etmeyi de ihmal etmedik. Bize en sevdiği hayvanın kuş olduğunu, kardeşleriyle oyun oynamayı sevdiğini ve büyüyünce doktor olacağını söyledi. Bunu duyduğumuzda meslektaş olacağımızı hatırlayıp çok sevindik. Ayrıca hayvanların seslerini taklit etti ve bizi çok eğlendirdi. Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda kendisine bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra bizden "Barbie Rüya Evi Oyun Seti" istediğini söyledi. Siz de Şam'ın dileğini gerçekleștirip onun tatlı gülüşünde payınız olsun ister misiniz?

Ocak ayının ilk günlerinde güzeller güzeli prensesimiz Şam'ın hediyesinin elimize ulaştığını öğrendik ve heyecanla Şam'ı mutlu etmek için ailesine ulaşmaya çalıştık. Şam'ın hastanede olduğunu öğrendiğimizde onu hiç bekletmemek için hemen harekete geçtik ve kocaman hediyesini alıp Onkoloji servisinin yolunu tuttuk. Şam'ın bizi ilk gördüğünde gözlerindeki ışıltı, bizim yüzümüzde güller açtırdı. Hediyesini aldığındaki heyecanının ve mutluluğunun bizde yarattığı duyguyu tarif edemeyiz. Hızlıca Barbie evini kurup oynamaya başlayan minik arkadaşımızın neşesi bir harikaydı. Hem miniğimizi bu denli mutlu eden hem de bu mutluluğa şahit olmamızı sağlayan gönüllümüze teşekkürlerimizi sunuyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: