BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Nisanur - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir kış gününde oyuncaklarımızı yanımıza aldık ve kiminle tanışacağımızın heyecanı ile Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde akıllı ve çok tatlı bir hanımefendi olan Nisanur ile tanıştık. Nisanur 16 yaşında ve hastanemizde Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile tedavi görmekte. Oyun maceramıza Jenga ile başladık, kendisi çok dikkatli bir şekilde Jenga kulesini yükseklere çıkardı. Ardından Uno oynamaya karar verdik. Arkadaşımız bu oyunda da çok başarılıydı. Sonrasında Kızma Birader oyunumuzu oynarken de eğlenceli dakikalar yaşadık. Keyifli oyunumuz esnasında Nisanur ile sohbet etmeyi de ihmal etmedik. Kitap okumayı çok sevdiğini, en beğendiği türün ise aksiyon ve korku olduğunu, şiir kitapları okumaktan zevk aldığını, komedi ve aksiyon tarzı filmler izlemeyi de çok sevdiğini bizlere paylaştı. En sevdiği renklerin mavi ve siyah olduğunu, birçok müzik türünü dinlemeyi sevdiğini söyledi. Yürüyüş yapmaktan ve voleybol maçı izlemekten keyif aldığını da dile getirdi. Kendisine büyüyünce ne olmak istediğini sorduğumuzda ise şef olmak istediğini söyledi. Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda kendisine bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Heyecandan gözlerinde adeta ışık parlıyordu ve bizden "Kablosuz Kulaklık" istediğini söyledi. Siz de Nisanur'un dileğini gerçekleștirip onun gülümsemesine ortak olmak ister misiniz?

İçimizi ısıtan Güneş’in bulutların arkasından çıkıp merhaba dediği bir kış gününde Nisanur'un hediyesinin geldiğinin haberini aldık. Nisanur'un tatlı gülümsemesini görecek olmanın verdiği heyecanla ailesine ulaştık. Yakın zamanda hastaneye geleceklerini öğrendik ve beklemeye başladık. Sonunda anlaştığımız gün geldiğinde Nisanur'un hediyesini alıp heyecanla Genel Pediatri servisine doğru yola çıktık. Tatlı hanımefendimizin yanına varınca gözlerindeki merak parıltılarıyla bizi beklediğini gördük. Arkadaşımızın hediyesini teslim ederken o tatlı sevincine şahit olduk. Nisanur'un gülümseme sebebi olan güzel kalpli gönüllümüze teşekkür ederiz. Umarız sizin de kulaklarınız hayatınız boyunca mutluluk verici haberlerle dolu olur.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: