BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9147 - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir günde oyunlarımızı alarak heyecanlı bir şekilde Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Heyecanlıydık çünkü yeni bir minikle tanışıp onunla birlikte güzel vakit geçirebileceğimizi düşünüyorduk. Öyle de oldu. Tanıştığımız miniğimiz oldukça akıllı ve sevimliydi. Miniğimiz 9 yaşında ve hastanemizde Hipertansiyon (Kan basıncının normalden fazla olması) tanısı ile tedavi görmekte. İlk olarak birlikte Akıllı Bardaklar oyununu oynadık. Oyunu çok güzel oynadı. Kazandığı anda ve oyun sırasında gözlerindeki parıltıyı görmeye değerdi. Oyunlarımızı oynarken sohbet etmeyi de ihmal etmedik. Büyüyünce hemşire olmak istediğini ve bir gün bizim gibi doktor ablalarla çalışmayı çok istediğini söyledi. Kendisi aynı zamanda kitap okumayı da çok severmiş. Bize heyecan içinde okuduğu son kitabı anlattı. Ziyaretimizin sonuna doğru gelirken bizden istediği bir şey olup olmadığını sorduk. Birazcık düşündükten sonra “Akıllı Bardaklar” oyununu oynarken çok eğlendiğini o oyundan olursa çok mutlu olacağını söyledi. Sizler de miniğimizin bu dileğini gerçekleştirerek onun mutluluğuna ortak olmak istemez misiniz?

Karlı bir kış günü miniğimizin dileğinin bize ulaştığını öğrenince çok sevindik ve hemen ailesi ile iletişime geçtik. Buluşma günü geldiğinde hediyemizi alarak miniğimizin yanına gittik ve hediyesini teslim ettik. Miniğimiz hediyesini görünce çok mutlu oldu. Heyecanlı bir şekilde hediyesini alarak eve gittiğinde hemen abileriyle oynayacağını söyledi. Miniğimizi böyle mutlu görmek soğuk kış gününde içimizi ısıttı. Miniğimizin bu mutluluğuna ve heyecanına vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: