BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Mert - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Aralık ayının bizi şaşırtan güneşli bir gününde oyunlarımızı alarak Genel Pediatri servisine doğru büyük bir heyecanla yola çıktık. Ziyaretimizde bizi sevinçle karşılayan Mert ile tanıştık. Mert 10 yaşında ve hastanemizde Kronik Böbrek Yetersizliği tanısı ile tedavi görüyor. Mert hemen tanışıp oyunlara başlamak istedi. İlk oyunumuza Akıllı Bardaklar ile başladık ve Mert ilk kez oynamasına rağmen çok iyiydi. Oyunu hemen kavradı ve oyun sonunda kazanan o olmuştu. Daha sonra ikinci oyunumuz olarak Ne Bu? oynadık. Mert kelimeleri hem çok güzel anlatıyor hem de bizim anlattığımız kelimeleri çok geçmeden anlıyordu. Mert ile sohbetimizde büyük bir Galatasaray taraftarı olduğunu ve dolayısıyla en sevdiği hayvanın aslan, en sevdiği rengin de kırmızı olduğunu öğrendik. Büyüdüğünde futbolcu olmak istediğini de söyledi. İleride onun maçlarına gitmek için şimdiden çok heyecanlıyız. Beraber şarkılar söyledik ve güzel sohbetimize yeni oyunumuzda devam ettik. Son oyunumuz olan Jenga'yı Mert çok sevdiğini ve çok iyi olduğunu, evde de oynandığını söyledi. Söylediği gibi Mert bu oyunda da çok başarılıydı. Taşları ustalıkla seçiyor ve bize de yardımcı oluyordu. Ziyaretimizin sonunda Mert'e bizden bir dileğini sorduk ve bizi hiç şaşırtmadan "Galatasaray İcardi Forması" istediğini söyledi. Sizde Mert'in dileğini gerçekleştirip tatlı gülümsemesine ortak olmak ister misiniz?

Güneşli ve güzel bir günde tatlı prensimiz Mert'in dileğinin geldiğini öğrendik. Hemen ailesiyle iletişime geçtik ve hastanede olduğunu öğrendik. Mert'i fazla bekletmemek için hediyesini aldığımız gibi yanına gittik. Bizi görünce çok sevindi ve merakla hediyesini bekliyordu. Paketini açtığında çok beğendiğini ve çok mutlu olduğunu, ilk maçta giymek için sabırsızlandığını söyledi. Mert'in bu gülen yüzüne tanık olmamızı sağlayan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: