BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Mahmud - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bulutlu ve havası ılık olan çok güzel bir günde boyama kitabımızı ve oyunlarımızı alarak hangi miniğimizle tanışacağımızın heyecanıyla birlikte Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde tatlı olduğu kadar konuşması da şirin olan Mahmud ile tanıştık. Mahmud 13 yaşında ve hastanemizde Sistemik Lupus Eritematozus (Bir çeşit sistemik romatizmal hastalık) ile tedavi görmekte. Oyun maceramıza Tombala ile başlamaya karar verdik. Küçüğümüz bu oyunu heyecan içerisinde takip etti ve çok iyi ilerledi. Sonrasında serüvenimize Jenga ile devam ettik. Oyunlarımızı oynamanın yanı sıra miniğimizle sohbet etmeyi de ihmal etmedik. Tatlı arkadaşımız bize en sevdiği dersin matematik, favori süper kahramanının Örümcek Adam ve en sevdiği rengin mavi olduğunu söyledi. Ayrıca büyüyünce bizim gibi doktor olmak istediğinden de bahsetti. Son olarak eğlence serüvenimize Tangram ile devam ettik. Zeki miniğimiz bu oyunu da çok iyi öğrendi ve kendisi yaptı. Zevkli ve epey eğlenceli ziyaretimizin sonuna doğru gelip vedalaşma vakti yaklaştığında küçüğümüze bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Sevinci gözlerinden bile okunacak şekilde düşündükten sonra bizden "Mavi Bisiklet" istediğini söyledi. Siz de Mahmud'un dileğini gerçekleştirip onun gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Güneşli ve serin bir güne arkadaşımız Mahmud'un dileğini teslim edecek olmamızın heyecanı ile başladık. Bu heyecanla hediyemizi alıp Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Geldiğimizi gören Mahmud ve babası bizi hemen tanıdı ve miniğimizin adeta gözlerinin içi parladı. Hediyeyi teslim ettiğimizde çok beğendiğini belirterek bizlere teşekkür etti. Yüzündeki mutluluk görülmeye değerdi. Biz de Mahmud'un gülümsemesine bir yenisini ekleyen gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: