BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Haydar - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Baharın gelişini kanıtlayan çiçek açmış ağaçlar bize görsel bir şölen sunarken, miniğimizle güzel vakit geçirmenin heyecanıyla oyuncaklarımızı kapıp hastanemizdeki Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Odasına gittiğimizde bizi ışıldayan gülümsemesiyle karşılayan miniğimiz ile tanıştık. Güzel gülüşlü miniğimiz Haydar, 14 yaşında ve Kronik Menenjit (Beyin zarının iltihabı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Öncelikle onunla vakit geçirmeyi çok istediğimizi belirttik ve oyun seçmesini istedik. Miniğimiz Dedektif oyununu seçti. Akıllı miniğimiz aranan simgeleri hızlıca buluyor, yeni simgeyi heyecanla bekliyordu. Zaferle Dedektif oyununu bitiren miniğimizin isteği üzerine Tombala oynamaya geçtik. Oyunlar sırasında sohbet etmeyi kesmedik ve miniğimizin en sevdiği rengin kırmızı olduğunu öğrendik. Ardından miniğimizin merakı üzerine Buz Tuzağı oyununa geçtik. Miniğimiz ilk kez oynadığı oyunda başarısını ortaya koydu ve mutluluğuyla bizi de mutlu etti. Sohbet sırasında en sevdiği şeyin futbol olduğunu, izlerken de oynarken de çok zevk aldığını söyledi. Meslek konusunda kararsız olan miniğimize hangi futbol takımını tuttuğunu sorduğumuzda Galatasaray cevabını alınca kırmızıya ilgisinin nerden gelmiş olduğunu anladık. En sevdiği futbolcunun Icardi olduğunu söyleyen miniğimizle Aşkın Olayım şarkısını dinledik. Son oyunumuz olan Jenga eşliğinde sohbetimize devam ettik. Jenga oyununda taşları ustalıkla çekip dizen sevinçli miniğimizle çok eğlendik. Oyunumuzun sonuna gelirken miniğimize bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Miniğimiz dileğinin “Futbol Topu” olduğunu söyledi. Siz de güzel gülüşlü miniğimizin bu dileğini gerçekleştirip onun gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Rüzgarın yaprakları okşayarak üzerimize yağdırdığı bir bahar gününde Haydar'ın hediyesinin elimize ulaştığını öğrendik ve onu mutlu edecek olmanın heyecanıyla ailesine ulaştık. Yakın zamanda hastaneye geleceklerini öğrendik ve sabırsızlıkla o günü beklemeye başladık. Sonunda anlaştığımız gün geldiğinde Haydar'ın hediyesini alarak hastanenin yolunu tuttuk. Sevgili arkadaşımızın yanına vardığımızda yüzündeki sevinç dolu gülümseme bizim de içimizi kıpır kıpır yaptı. Arkadaşımıza hediyesini teslim ederken sıcacık gülümsemesine şahit olduk. Haydar'ın güzel gülümsemesine vesile olan sevgili gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: