BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Funda Nehir - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Baharın en güzel haliyle geldiği, ağaçlarda çiçeklerin yeni yeni açmaya başladığı bir günde heyecanla oyunlarımız ellerimizde Genel Pediatri servisine gittik. Bizimle oyunlarımızı oynamak üzere bekleyen Funda Nehir, tatlı mı tatlı bir minikti. Üstelik o da bizim gibi oyunları oynamak için can atıyordu. Funda Nehir 11 yaşında ve hastanemizde Ailevi Akdeniz Ateşi (Kalıtsal bir romatolojik hastalık)  tanısı ile tedavi görmekte. Oyunlarımıza öncelikle Ne Bu ile başladık. İki takıma ayrılarak oynadığımız bu oyunda Funda Nehir'in hızına ve zekasına hayran kaldık, bir çırpıda bütün kelimeleri hem anlatabildi hem de bulabildi ve takımı onun sayesinde her turu kazandı. Daha sonra tangram oynamaya karar verdik ve Funda Nehir'in renkli parçalarla çeşitli tangram desenlerini yapışını izledik. Funda Nehir ile kıyasıya ve bir o kadar da eğlenceli giden oyunlarımız arasında sohbet de ettik, bize hep beyaz bir kedisinin olmasını istediğini ve adını Mia koymak istediğini söyledi. Ziyaretimizin sonuna doğru yaklaştığımızda güzel miniğimize bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Biraz düşündü ama sonra yan koltuktaki peluş ayısına arkadaş olacak "Oyuncak Peluş Kedi" istedi bizden. Sizler de Funda Nehir'in ağaçlarda açan bahar çiçekleri gibi yüzünü ve yüzümüzü aydınlatan gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Baharın açan güzel çiçekleri daha dallarından düşmeden Funda'nın hediyesi elimize ulaştı. İçimizde neşe, elimizde küçük beyaz peluş kedisi hemen Funda Nehir ve ailesi ile buluştuk. Dileğini görünce gözlerinden okunan mutluluğu gördüğümüzde içimizdeki neşe kat be kat arttı. Peluş ayısının artık kendisinin yeni arkadaşı olduğu için ne kadar mutlu olduğunu ve onlarla oynayacağı oyunlardan bize heyecanla bahsetti. Onu ilk tanıdığımız günkü gibi güzel, bahar çiçekleri gibi etrafı aydınlatan gülüşü ile hepimizin kalplerini yeşertti. Onun bu güzel gülüşünü tekrardan görmemize vesile olan ve miniğimizin heyecanına ortak olan sevgili gönüllümüze biz de en içten gülüşlerimizi ve teşekkürlerimizi iletiyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: