BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Fuat - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir aralık günü gittiğimiz Çocuk Cerrahisi servisinde tanıştığımız miniğimiz, büyüyünce polis olmak isteyen Fuat'tı. Bu soğuk günde hepimizin içini ısıtan küçük dostumuz 12 yaşında ve hastanemizde Böreğinde Üretropelvik Darlık (Böbrek çıkış yolu darlığı) nedeniyle yatmakta. Oyun serüvenimize Jenga ile başladık. Kıyasıya geçen oyunumuzda miniğimiz çok iyiydi. Daha sonra belki de oynamaktan en çok keyif aldığı tombalaya geçtik. Oyunlarımız sırasında bolca sohbet ettik. En sevdiği mevsimin sonbahar ve kış olduğunu, kar ve yağmuru çok sevdiğini söyledi. Sohbetimiz futbol ile devam etti. Galatasaray'ı tutan minik dostumuzla gelecek Fenerbahçe-Galatasaray maçları hakkında konuştuk. Bizlere en sevdiği futbolcunun İcardi olduğundan bahsetti. Sohbet sırasında çok güldüğümüz anlar da yaşandı. Nereli olduğunu sorduğumuzda Gaziantep dedi. Gaziantep'in neresinden diye sorumuzu derinleştirince Kahramanmaraş cevabını aldık. Doğum gününü tam hatırlayamayan minik dostumuz bizi gelecek doğum gününe davet etti. Umarız küçük dostumuzun bundan sonraki her doğum günü bir öncekinden daha güzel geçer. Birbirimizin gününü güzelleştiren çok güzel anlara şahit olduk. Son olarak Uno oynayıp oyun serüvenimizin sonuna geldik. Kendisinin sevdiği şeyler hakkında konuşurken bir enstrüman çalmayı çok istediğini söyledi. Bizden bir istediği olup olmadığını sorduğumuzda da tahmin ettiğimiz üzere "Gitar"  olduğunu öğrendik. Sizler de Fuat'ın bu hayalinin gerçekleşmesine ortak olmak, çaldığı her müziğe asırlarca eşlik etmek ister misiniz?

Kalbi de kendisi kadar güzel miniğimiz Fuat'ın hediyesi elimize ulaştı. Bizler de hediyemizin geldiğini öğrenince, hediyemizi de yanımıza alarak Fuat ile bir buluşma hazırladık. Hediyemiz Fuat için çok güzel bir sürpriz oldu. Hediyesini gerçekten çok beğendi, yüzünde güller açtı. Eline de o kadar yakıştı ki daha çalmadan gitarının tellerinden çıkan nameler gökyüzümüzü aydınlattı. Onun bu mutluluğu, hepimizin yüzünde tatlı bir tebessüm bıraktı. Gönderdiği hediye ile miniğimizin yüzünü güldüren bu vesileyle hepimizin kalbini ısıtan gönüllümüze çokça teşekkürlerimizi sunarız.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: