BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Fırat - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yeni yılın ilk günlerinde oyunlarımızı yanımıza alıp yeni bir miniğimizle tanışacak olmamızın heyecanıyla Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde tatlı mı tatlı Fırat ile tanıştık. Fırat 6 yaşında ve doğuştan Galatasaraylı. Fırat'ın bebekken Galatasaraylı kıyafetleri ve battaniyesi varmış. Hatta şimdi de Galatasaray forması varmış. 99 numara ve üstünde Fırat yazıyormuş. Ayrıca Icardi'yi de çok seviyormuş. Miniğimizle yaptığımız ve içimizi ısıtan sohbette bize en sevdiği rengin mavi olduğunu ve ilerde doktor olmak istediğini söyledi. Biz de onun doktor olacağından eminiz. Fırat'la Akıllı Bardaklar, Jenga ve Buz Tuzağı oynadık. Aşkın Olayım şarkısını beraber söyledik ve aşırı eğlendik. Fırat bizi oyunlarda ezdi geçti. Üstelik Akıllı Bardaklar oyununda nerdeyse bize hiç sayı kaptırmadı. Ayrıca oyunu da ilk oynayışıydı. Bu sayı Icardi için dediğimizde ise çok daha heyecanla oynuyordu. Hatta Muslera için de sayı aldı. Ndombele için bile sayı aldı. O kadar eğlendik ki doğrusu zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. Jenga oyununda da o kadar başarılıydı ki kuleyi hiç düşürmedi. Jengayı daha önce kuzenleriyle de oynadığını ve o zaman da hiç düşürmediğini söyledi. Doğuştan becerikli bir çocuk olduğunu hemen anlamıştık. Minik arkadaşımızın en sevdiği oyun Akıllı Bardaklar oyunu oldu. Ziyaretimizin sonuna doğru Fırat'a bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Bizden ziyaretimiz sırasında da çok sevdiği "Akıllı Bardaklar Oyunu" istediğini söyledi. Siz de Fırat'ın dileğini gerçekleştirip onun içimizi ısıtan gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Güzel bir ocak sabahında miniğimiz Fırat'ın hediyesinin geldiğini duyunca çok sevindik ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Annesi, tam da hastaneye kontrole geldiklerini söyledi. Hemen Fırat'la buluştuk. Fırat'ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Hediyesine kavuştuğunda, yüzünde ve kalbimizde açan çiçekler günümüzü daha da güzelleştirdi. Bu güzelliklere vesile olan gönüllümüze teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: