BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ecrin - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Soğuk şubat gününde yüreğimizi ısıtacak, içimizi kıpır kıpır yapacak yeni arkadaşımızla tanışmak için oyunlarımızı alıp Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde bizi ışıl ışıl enerjisiyle arkadaşımız Ecrin karşıladı. Ecrin 13 yaşında ve hastanemizde Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) ile tedavi görmekte. Ecrin tatlı olduğu kadar da akıllıydı. Zira oyun oynarken bunu çok iyi kanıtladı. Öncelikle ilk oyunumuz olan Guess The Picture ile başladık. Ecrin bizim seçtiğimiz kişi için çok kritik sorular sordu ve oyundaki karakterleri birer birer eleyerek hemen buldu. Daha sonrasında oynadığımız Buz Tuzağı ve Jenga adlı oyunlarımızda da dengeyi o kadar iyi sağlıyordu ki hayran kaldık. Sohbet arasında koyu Galatasaraylı olduğunu ve İngilizceye çok meraklı olduğunu öğrendiğimiz miniğimiz, muhabbet kuşlarını da çok seviyormuş. Büyüyünce sağlık bölümünde çalışmayı düşündüğü için bizlerle kariyer planlaması sohbetleri de yaptı. Çok çalışkan ve kitap okumayı çok seven biri olduğunu öğrendik. Ziyaretimizin sonlarına doğru gelirken miniğimize bir dileği olup olmadığını sorduk. Kendisi kadar tatlı “Hello Kittyli Peluş Oyuncak” istediğini söyledi. Sizde miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Güneşli bir mart sabahında güzelimiz Ecrin’in Hello Kitty’li Peluş Oyuncak dileğinin fakültemize ulaştığı haberiyle uyandık. Ve bu mutlu haberle birlikte hemen fakültemize gidip dileğimizi aldık. Ailesiyle iletişime geçtik ve prensesimizin okulda olduğunu öğrendik. Vakit kaybetmeden ailesine teslim etmek üzere yola koyulduk. Ailesi miniğimizin dileğini teslim ettiğinde Ecrin’in çok mutlu olduğunu çok sevindiğini söyledi. Biz de onun mutluluğuyla çok mutlu olduk. Miniğimizin yüzündeki tebessüme vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: