BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Cumali - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu ve serin bir ocak ayı gününde oyunlarımızı alıp yeni bir miniğimizle tanışacağımızın verdiği heyecanla birlikte Genel Pediatri servisine doğru yola çıktık. Ziyaretimizde şirin ve bir o kadar da yetenekli küçüğümüz Cumali ile tanıştık. Cumali 11 yaşında ve hastanemizde Otoimmün Lenfoproliferatif Sendrom (Vücudun akyuvar sayısını gerektiği gibi düzenleyemediği bir sendrom) tanısı ile tedavi görmekte. Eğlence serüvenimize Make N Break oyunuyla başladık. Süreye karşı oynamanın verdiği heyecan ve rekabet içinde miniğimizle sohbet etmeyi de ihmal etmedik. Bize en sevdiği çizgi filmin Rafadan Tayfa ve tuttuğu futbol takımının Galatasaray olduğunu söyledi, ayrıca büyüdüğünde polis olmak istediğinden bahsetti. Bir sonraki oyun maceramıza Metropol oyunu ile devam etmeye karar verdik. Küçüğümüz bu oyunu daha önce oynadığını ve çok zevkli olduğunu söyledi. Son olarak Tombala oynamaya karar verdik ve miniğimiz bu oyunu da heyecan içerisinde takip etti. Mutluluk dolu ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda ise miniğimize bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra bizden "Kırmızı Bisiklet" istediğini söyledi. Siz de Cumali'nin dileğini gerçekleştirerek yüzünde tatlı gülücükler açmasına ortak olmak ister misiniz?

Güneşli bir güne miniğimiz Cumali'nin dileğini teslim edecek olmamızın heyecanı ile başladık. Büyük bir sevinçle hediyemizi alıp Genel Pediatri servisine doğru yola çıktık. Bizi karşılayan Cumali ve ablasının da heyecanı gözlerinden okunuyordu.  Hediyeyi teslim ettiğimizde çok beğendiğini belirtti ve bizlere teşekkür etti. Yüzündeki mutluluk görülmeye değerdi. Biz de Cumali'nin gülümsemesine bir yenisini ekleyen gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: