BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ahmet Yasin - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli güzel bir günde tüm enerjimizi toplayarak harika bir ziyarete gidecek olmanın mutluluğuyla Genel Pediatri servisine doğru yola çıktık. Orada bizi sevimli gülüşüyle Ahmet Yasin karşıladı. 13  yaşındaki  dostumuz Ahmet Yasin, Karaciğer Yetmezliği tanısı ile hastanemizde tedavi görmektedir. Kısa bir tanışmadan sonra  ona yanımızdaki oyunları  gösterip hangisini oynamak istediğini sorduk. İlk olarak Süper Bardaklar oynamak istedi. Bardakları hızla yerleştirip zile basarken gözlerinin içi gülüyordu. Ona en sevdiği rengin ne olduğunu sorduğumuzda heyecanla kırmızı ve siyah olduğunu söyledi. Bir yandan oyun oynayıp bir yandan sohbet ederken hayvanları çok sevdiğini söylemeyi de ihmal etmedi. Hatta hayvanat bahçesine gidip hayvan dostlarımızı ziyaret ettiğini de heyecanla ekledi. Hepimizden fazla kart kazanan dostumuz yeni oyunumuz Jenga oyununda da bizi şaşırtmaya devam etti. Gitgide yükselen kule yıkılıncaya kadar büyük bir dikkatle oyunu oynadı. Son olarak  Renkli Bloklar oyununu oynamaya karar verdik. Blokları üst üste dizip yüksek bir kule yaptık. Bu kuleyi Galata Kulesi'ne benzeten Ahmet Yasin izlediği bir çizgi film olan İstanbul Muhafızları'dan bahsetmeye başladı. Galata Kulesi'ni de orada görmüş. Çizgi filmin konusundan, karakterlerden bahsederken zamanın nasıl geçtiğini anlayamadık. Keyifli geçen ziyaretimizin sonunda sevimli arkadaşımıza bizden bir dileği olup olmadığı sorduk. Düşünceli geçen birkaç dakikanın ardından "Kırmızı Renkli Uzaktan Kumandalı Helikopter" istediğini söyledi. Siz de Ahmet Yasin'in dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Güneşin bulutların arkasından çıkıp merhaba dediği bir günde Ahmet Yasin'in hediyesinin elimize ulaştığını öğrendik. Ahmet Yasin'in mutluluğunu görebilmek için ailesine ulaştık, hastanede olduklarını öğrendik ve çok mutlu olduk. Heyecanla hastanenin yolunu tuttuk. Yakışıklı miniğimiz Ahmet Yasin'in yanına vardığımızda meraklı gözlerle bize bakıyordu. Ahmet Yasin'in sevinçle hediye paketini açtığına ve hediyesine kavuşmasının mutluluğuna şahit olmak bizi daha da mutlu etti. Ahmet Yasin'in mutluluğuna vesile olan güzel kalpli gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: