BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Zümra - Düzce Tıp Fakültesi

Düzce Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Şubat ayının güneşli günlerinden birinde çok kıymetli miniğimizle tanışıp oyunlar oynamanın heyecanıyla hastanemizin Genel Pediatri Servisine gittik. Odaya girdiğimizde gözleri de güneş gibi parlayan Zümra ile tanıştık.  Zümra 7 yaşında ve Spinal Musküler Atrofi/SMA (Bir çeşit sinir kas hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Güzelliğimizle tanıştığımızda onun boyama yapmayı sevdiğini ve bebeklerle oyun oynamaktan çok zevk aldığını fark ettik. Zümra'mız bize oyuncak veterinerlik setini ve küçük oyuncak bebeklerini gösterdi. Birlikte boyama yaptık ve en sevdiği renk olan kırmızı ile ismini boyama kitabımıza yazdık. Beraber boyama yapmaktan çok keyif aldık. Daha sonra yaptığımız orman ve hayvanlar temalı yapbozumuzda prensesimiz çok başarılıydı. Kısa bir sürede yapbozumuzu tamamladık. Akıllı miniğimiz Zümra ile nesneleri sınıflandırdığımız oyunumuzda da çok eğlendik, güzel vakitler geçirdik. Veda ederken bize öpücüğünü yolladığında içimiz sımsıcak oldu. Ziyaretimizi sonuna yaklaştığımızda kendisine dileğini sorduk ve "Büyük, Kabarık Elbiseli Barbie" şeklinde cevabımızı aldık. Siz de çok değerli miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun yüzünde kocaman bir tebessüm oluşturmak ister misiniz?

Zümra'mızın dileği elimize ulaşır ulaşmaz Pediatri servisimizin yolunu tuttuk. Dileği gelmeden bir gün önce taburcu olduğunu öğrendik ve zaman kaybetmeden ailesiyle iletişime geçtik. Ailesi miniğimizin çok heyecanlandığını ve mutlu olduğunu söyledi. Prensesimizin mutlu olduğunu duymak bizi de sevindirdi. Hastaneye gelmeyeceğini öğrendiğimiz miniğimizin dileğini ailesine teslim ettik. Memnuniyeti gözlerinden okunan Zümra'mızın fotoğrafı bizim mutluluk kaynağımız oldu. Miniğimizin dileğini gerçekleştiren, yüzündeki tebessüme sebep olan, bizim sevincimize ortak olan gönüllümüze teşekkür ediyoruz.
PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: