BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Serra - Düzce Tıp Fakültesi

Düzce Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir kış gününde bizi beklediğini öğrendiğimiz miniğimiz için uygun oyunlarımızı da yanımıza alarak sevinçli ve sabırsız bir şekilde Genel Pediatri servisimizin yolunu tuttuk. Odada bizi neşe ile karşılayan Serra vardı. Serra 7 yaşında 1.sınıf öğrencisi ve Diabetes Mellitus (Şeker Hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Serra bize oyuncak hamuru ile oynamak istediğini söyleyince yanımızda getirdiğimiz farklı renklerdeki hamurlarla şekiller yaptık. Hayal gücü çok kuvvetli olan miniğimiz bizimle hamurdan mantı ve en sevdiği pasta olan çilekli ve muzlu rulo pastayı yaptı. Birkaç gün önce de doğum gününü kutladığını söyleyen Serra en sevdiği renk olan pembe renkte prenses elbisesini de bize anlattı. 1.sınıfa gittiğini söyleyen miniğimiz en sevdiği dersin matematik olduğunu, kitap okumayı da çok sevdiğini ve düzenli olarak ödevlerini yaptığını anlattı. İleride ne olmak istediğini sorduğumuzda ise göz doktoru olmak istediğini söyledi. Kedileri ve hayvanları da çok sevdiğini söyleyen arkadaşımız ile birlikte oyun hamurundan kedi, unicorn gibi şekiller de yaptık. Yetenekli Serra'mızın yaptığı her şekil çok güzel görünüyordu. Serra oyun oynamak için bizi beklediğini ve birlikte zaman geçirirken sevindiğini söyleyince biz de çok sevindik. Sohbetimizin sonlarına doğru arkadaşımıza dileğini sorduğumuzda bize " Her Renkte Fosforlu Kalemler " şeklinde cevap verdi. Siz de değerli arkadaşımızın dileğini gerçekleştirerek yüzünde bir tebessüm oluşturmak ister misiniz?

Güneşli bir bahar gününde Serra'nın dileğini bir gönüllümüzün gerçekleştirdiğini öğrendik ve çok sevindik. Dileği elimize geçer geçmez arkadaşımızın ailesi ile iletişime geçtik. Serra'nın taburcu olduğunu ve kısa sürede hastaneye gelemeyeceğini öğrendik. Biz de Serra'mızı bekletmemek ve en kısa sürede dileğine kavuşmasını istediğimiz için dileğini kargoladık.  Bizden istediği her renkte fosforlu kalemler eline ulaştı. Dileği eline ulaştığında çok mutlu olduğunu öğrendik. Onu mutlu görmek bizi de çok sevindirdi. Dostlarımızın hayallerini gerçekleştiren ve bizim de sevincimize ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: