BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Poyraz Bilal - Düzce Tıp Fakültesi

Düzce Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Kış mevsiminin sıcak bir gününde ders çıkışı boyalarımızı ve oyuncaklarımızı alarak içimizin kıpırtısı ve yeni bir arkadaş edinecek olmanın mutluluğuyla Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Bizi gamzeli gülümsemesiyle yakışıklı mı yakışıklı, tatlı mı tatlı Poyraz Bilal karşıladı. Poyraz Bilal 4 yaşında ve Henoch Schönlein Purpurası (Küçük kan damarlarının iltihabi bir hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Miniğimizle tanıştıktan sonra onun isteği üzerine oyun hamurlarıyla oynamaya başladık. Oyun hamurlarıyla oynamayı çok sevdiğini hatta renk renk oyun hamurları ve çeşit çeşit kalıpları olduğunu öğrendiğimiz miniğimiz hamurlarla çok güzel şekiller yaptı. Oynarken miniğimizin arabaları çok sevdiğini, Beşiktaş takımını tuttuğunu hatta en sevdiği renklerin siyah ve beyaz olduğunu öğrendik. Sonrasında boyama yaparak, oyuncaklarla oynayarak miniğimizle çok eğlenceli vakit geçirdik. Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda kendisine gerçekleşmesini en çok istediği hayalini sorduğumuzda miniğimizden “Hot Wheels Köpek Balığı Seti” cevabını aldık. Siz de miniğimiz Poyraz Bilal’in dileğini gerçekleştirip onun yüzünde kocaman bir tebessüm oluşturmak ister misiniz? 

Soğuk bir kış gününde Poyraz Bilal’in dileğinin geldiğini öğrenir öğrenmez heyecanla ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimizin taburcu olduğunu ve evine gittiğini öğrendik. Miniğimiz hediyesinin geldiğini duyunca çok mutlu oldu. Heyecanla beklediğimiz teslim günü geldiğinde sevinçle polikliniğin yolunu tuttuk. Poyraz Bilal’i gördüğümüzde hızlıca yanına gittik. Dileğini verdiğimizde heyecanla dileğini açan Poyraz Bilal’in gözlerindeki mutluluk hepimizi sevindirdi. Miniğimizin dileğini gerçekleştiren ve yüzünde kocaman gülücükler oluşturan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: