BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ömer İzzet - Düzce Tıp Fakültesi

Düzce Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel ve güneşli cıvıl cıvıl bir perşembe gününde miniklerimizle eğlenebilmek için Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde dünyalar tatlısı Ömer İzzet ile tanıştık. Duchanne Musküler Distrofisi (İlerleyici bir kas rahatsızlığı) hastalığı olan Ömer İzzet 11 yaşında. Kendisinin yanına ilk gittiğimizde severek izlediği çizgi filmi bırakmak istemese de elimizdeki oyuncakları görünce hemen fikrini değiştirdi. Hastanemizde kaldığı süreçte de bir oyun arkadaşı olmasını çok istiyormuş. Bu sayede de kısa süre içinde eğlenceli oyunlarımıza başlayabildik. Ömer İzzet ilk önce Jenga oyununu seçti ve oyundaki başarısıyla bizi etkileyerek mağlup etti. Sonrasında da en sevdiği oyuncak olduğunu öğrendiğimiz traktörlerle vakit geçirdik. Traktörlere oyun hamurundan rengarenk yükler yapıp kasasında taşıdık. Galatasaray takımını tutan miniğimizin kırmızı tutkusu bizi çok etkiledi. Her eşyasının kırmızı olmasına özellikle dikkat ediyormuş.

Ömer İzzet'e dileğini sorduğumuzda da özellikle kırmızı sevgisini belirterek "Kırmızı Traktör" cevabını aldık. Ömer İzzet'in dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Güneşli ve de cıvıl cıvıl bir pazar gününde miniğimiz Ömer İzzet'in hediyesinin elimize ulaştığı haberini  öğrendik. Miniğimiz hastaneden taburcu olduğu için hediyesini teslim etmek üzere hemen ailesiyle iletişime geçtik. Dört gözle hediyesinin gelmesini bekleyen miniğimiz iletişime geçtiğimizde çok sevindi. Ailesiyle en kısa zamanda hediyesine kavuşacak şekilde sözleştik. Ömer İzzet özellikle kırmızı renk hayranı olduğu için traktörünü görünce sevinçten havalara uçtu. Hemen paketi açarak hiç zaman kaybetmeden oynamaya başladı. Onu bu denli mutlu görünce biz de sevincine ortak olduk. Miniğimizin kalbine dokunarak onu bu denli mutlu eden gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: