BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Defne - Düzce Tıp Fakültesi

Düzce Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir ocak gününde tanışmayı heyecanla beklediğimiz Defne sıcacık gülümsemesiyle bizi karşıladı. Defne 7 yaşında ve 2.sınıfa gidiyor. Henoch Schönlein Purpurası (Küçük kan damarlarının iltihabi bir hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi  görmekte. Defne ile resim yapmaya başladığımızda bize resim yapmayı çok sevdiğinden bahsetti. Hatta karakalem kursuna gittiğini söyledi. Bize fil ve kedi çizimlerini gösterdi. Resim konusunda çok yetenekli bir arkadaşımız olan Defne hayvanları da çok sevdiğini dile getirdi . Evinin bahçesinde tavukları olduğunu söyledi. Çok yönlü bir kişiliğe sahip olan Defne spora da bayağı meraklı bir miniğimiz. Bir dönem jimnastik yaptığından ve jimnastik konusunda ilerlemek istediğinden bahsetti. Aynı zamanda ileride baleye başlamak istediğini söyledi. Halk oyunları kursuna da giden Defne okulundaki 23 Nisan gösterilerinde yer aldığını belirtti. Okulunda başarılı bir öğrenci olan arkadaşımız matematik ve beden derslerini çok sevdiğini dile getirdi. En sevdiği şarkıyı sorduğumuzda da Defne bize  Barış Manço hayranı olduğunu Barış Manço'nun şarkılarını ezberlediğini söyledi. Sohbetimizin sonlarına doğru dileğini sorduğumuzda resimleri çok seven miniğimiz bize "Tuval Seti" istediğini söyledi. Siz de değerli arkadaşımızın dileğini gerçekleştirerek yüzünde tebessüm oluşturmak ister misiniz?

Soğuk bir şubat gününe mutlu bir haberle başladık. Defne'nin hediyesi elimize ulaşmıştı. Biz de arkadaşımızın dileğini vermek için ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimizin hastanemizden taburcu olduğunu ama hastaneye kontrol için geleceğini öğrenince hediyeyi teslim etmek üzere polikliniğin yolunu tuttuk. Defne'ye hediyesini verince çok mutlu oldu. Miniğimiz tuvalle güzel resimler yapacağını söyledi. Bizlerde onun mutluluğuna şahit olduğumuz için çok sevindik. Miniğimizin dileğini gerçekleştiren ve onun yüzünde kocaman gülücükler oluşturan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: