BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ceren - Düzce Tıp Fakültesi

Düzce Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bulutlu bir salı günü dersimizden çıkıp miniklerimiz ile zaman geçirmek için Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Jenga'mızı, boyama kitaplarımızı ve kalemlerimizi alıp miniğimize gittiğimizde güneş yüzlü Ceren ile tanıştık. Ceren, 13 yaşında ve Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile hastanemizde. Prensesimize elimizdeki seçenekleri sunduğumuzda bizimle boyama yapmak istedi. Birlikte boyama kitabımızdan bir baykuş resmi seçip boyamaya başladık. Ceren'in sanat bilgisi ve yeteneği bizi kendine hayran bıraktı. Boyamamız bitince Jenga oynamaya başladık ve eğlenceli bir oyunun sonunda Ceren galip geldi. Ziyaretimizin sonuna doğru miniğimize dileğini sorduğumuzda ise bize "Stabilo Boss Fosforlu Kalem Seti" olarak cevap verdi. Siz de Ceren'in dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Güneşli bir bahar günü Ceren'in dileği elimize ulaşınca miniğimizin ailesiyle hemen iletişime geçtik. Kendisinin yakın zamanda hastanemize gelmeyeceğini öğrenince hediyesini güzelce paketleyip evine yolladık. Hediyesini teslim aldığını öğrendiğimizde miniğimizin sevinci bizim de sevincimize sebep oldu. Ceren'in ve bizim mutluluğumuza ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: