BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hüzne - Çukurova Tıp Fakültesi

1 1

Çukurova Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Adana'da havanın birazcık da olsa soğumaya başladığı bir günde elimizde torbamız, hangi miniğimiz ile tanışacağımız düşüncesi ile çıktık okulumuzdan. Hastanemize vardığımızda bizi güzel kızımız Hüzne karşıladı. Hemen tanıştık ve oyunlar oynamaya başladık. Hüzne 10 yaşında ve Rabdomiyosarkom (Bir çeşit yumuşak doku kanser) tedavisi görüyor. Miniğimiz boyama yapmayı çok seviyormuş. Biz de hemen çantamızdan boyama kitabımızı ve kalemleri çıkarıp sohbetler eşliğinde boyamaya başladık. Miniğimizin en sevdiği renk mormuş ve en çok kedileri severmiş mesela. Ayrıca karda oynamaya ve kardan adam yapmaya da bayılırmış. Kitaptaki resmi hep beraber güzel kızımızın da verdiği fikir ile rengarenk boyadık. En sonunda isimlerimizi de yazmayı ihmal etmedik. Sonrasında ise çantamızdan çıkan diğer oyunlarımız ile oynadık. Kızımız o kadar yetenekliydi ki sadece bir oyunu biz kazanabildik. Ayrılma vaktimiz geldiğinde miniğimize bir dileğini sorduk. Önce biraz düşündü ardından bizden bir "Karlar Prensesi Bebeği" istediğini söyledi. Hüzne'nin dileğini gerçekleştirip onun yüzünde tebessüm oluşturmaya ne dersiniz?

Minik kızımızın yanından eşyalarımızı bırakmak için odaya döndüğümüzde dolabımızda dileğinin var olduğunu fark ettik. Bu kadar kısa sürede dileği teslim edebilecek olmak bizleri çok heyecanlandırdı. Hemen teslim için iletişime geçtik. Bizim geleceğimizi duyan miniğimiz çok mutlu olmuş. Hiç süre kaybetmeden hediyemizi alıp hastanemizin yolunu tuttuk. Merdivenleri seke seke heyacanla çıktık. Ve miniğimiz kocaman gülümsemesi ile bizi karşıladı. Onun yüzündeki o gülümsemeyi ömrümüz boyunca unutacağımızı sanmıyorum. Meslek hayatımız boyunca hatırlayıp yüzümde tebessüm oluşturacak bir andı. Miniklerimizin yüzü hep gülsün, umarız ki onlar hep mutlu olsun.

Dileğin gerçekleştirilmesini sağlayan sevgili gönlümüze çok teşekkür ederiz. Sizler de iyi ki varsınız.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: