BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Eymen Doruk - Çukurova Tıp Fakültesi

Çukurova Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Uzun bir yaz tatilinin ardından belki de en çok ziyaretleri özlemenin verdiği heyecanla pediatri servisinin yolunu tuttuk. Odasına girdiğimizde elimizdeki oyuncakları görüp "Aaa sürpriz mi varr?" diye yüksek enerjisi ile bizi Eymen Doruk karşıladı. Eymen, 4 yaşında ve Epilepsi (Sinir hücrelerinde meydana gelen aktivite bozukluğu) tanısı ile hastanemizde tedavi görmekte. Biz yanımızda getirdiğimiz sürpriz kutumuzu açtığımızda Eymen gözlerini kapattı ve heyecanla bekledi. Oyun hamurunu gören Eymen hemen kafasında harika oyunlar kurmuştu bile. Bir oyun hamuruyla; önce tenis oynadık, sonrasında küçük topları basket attık, güzel çiçekler yaptık ve en sonunda tüm hamuru çimento gibi karıştırdık. Bir çimento arabası olduğunu öğrendiğimiz Eymen Doruk, inşaatlara da oldukça ilgiliydi. Daha sonrasında renkli kalemler ile boyama savaşları yaptığımız miniğimizin güzel gülüşü görülmeye değerdi. Ziyaretimizin sonralarına doğru Eymen'e "Sana kocaman bir sürpriz ile gelsek içinde ne olsun isterdin?" diye sorduk. Annesine dönüp gözlerine bakarak içinde "annem" olsun diyen miniğimiz, hayatımızın en güzel anının başkahramanı oldu. Sohbetin devamında ise "Oyuncak Vinç" istediğini söyledi, inşaatlara olan bilgisinden de bahsederek. Siz de Eymen Doruk'un annesinden sonraki en güzel sürprizini gerçekleştirip onun o güzel gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Sıcak bir Adana gününde, içimizi ısıtan bir haber aldık. Eymen Doruk'un hediyesi gelmişti. Dersten çıkar çıkmaz hemen Eymen'in yanına gittik. Oyuncaklarını yatağına dizmiş olan Eymen Doruk da heyecanla bizi bekliyordu. Odaya girip önce biraz sohbet ettik. Sonra Eymen Doruk'a bir sürprizimiz olduğunu ve gözlerini kapatmasını söyledik. Gözlerini açtığında karşısında hediyesini gören Eymen'in mutluluğu ve kocaman gülümsemesi görülmeye değerdi. Oyun hamurlarını da çimento kabul ederek hemen bir ev yapmaya başladık. Eymen'in kepçesi Toma da yardıma geldi. Eymen, vinç oyuncağına da Anki ismini verdi. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: