BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Belinay - Çukurova Tıp Fakültesi

1 1

Çukurova Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:




Havaların sıcaklığını yitirmeye başladığı bir Adana gününde Onkoloji servisine gittik. Orada bizi 9 yaşındaki Belinay karşıladı. Çok tatlı ve sıcakkanlıydı. Belinay, Lösemi (Kan kanseri) tanısı ile hastanemizde tedavi görmekte. Onunla tanıştıktan sonra uno oynadık ardından beraber dünyadaki harikaların bulunduğu boyama kitabından bir sayfa seçti ve konuşup eğlenerek boyadık. Bu etkinlikler hem onu hem bizi çok mutlu etti. Ardından Belinay’a bir dilek hakkı olsa ne ister diye sorduğumuzda miniğimiz “Bisiklet” istediğini dile getirdi.

Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Çok güzel bir günde Belinay’ın hediyesinin bize ulaştığını öğrendik. Vakit kaybetmeden ailesi ile iletişime geçtik. Heyecanla hastahanenin yolunu tuttuk. Bizi görünce hemen tanıdı ve heyecanlandı. Dileğini teslim ettik. Belinayın dileğini gerçekleştiren ve onu mutlu eden ve bizi de bu mutluluğu ortak eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: