BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Asya - Çukurova Tıp Fakültesi

Çukurova Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Soğuk ve yağmurlu bir günde elimizde oyuncaklarımız, her zamanki gibi heyecanla Pediatri servisine miniklerimizi görmeye gittik. Ziyaretimizde Asya ile tanıştık. Asya, 13 yaşında ve Gelişme Geriliği tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Asya'nın o kadar güzel bir gülüşü var ki güneş  misali, içimizi bu soğuk günde sımsıcak etti. Ayrıca çok da akıllı ve zeki bir miniğimiz. Birlikte bilgi oyunları oynadık ve inanır mısınız hepimizi yendi. Miniğimiz büyüdüğünde hostes olmak istiyormuş. Ziyaret bittiğinde Asya'ya dileğini sorduk ve bizden "Mor Bisiklet" istediğini söyledi. Siz de Asya'nın bu dileğini gerçekleştirerek sevincine ortak olmak ister misiniz?

Asya'nın heyecanlı bekleyişinden sonra elimize ulaşan dileğini teslim etmek üzere ailesiyle iletişime geçtik ve hastaneye gelebileceklerini öğrendik. Çok mutlu olduk ve gelebilecekleri günü sabırsızlıkla bekledik. Güneşli ve çok güzel bir mart ayının ilk gününde miniğimiz bizi kocaman bir gülümsemeyle karşıladı. Biraz sohbet ettikten sonra miniğimize dileğini teslim ettik. Çok mutlu olduğunu gözlerinden sevinçten anlıyorduk. Çok teşekkür ettiğini söyledi.  

Miniğimizin dileğini gerçekleştiren ve onun bu mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.  

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: