BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Eylül - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Kışın sonlarında güneşli bir gündü. Heyecanlıydık çünkü bugün ziyarete gidecektik. En güzel oyunları seçip ve miniklerimiz için balon şişirip Pediatri servisine gittik. Tatlı mı tatlı miniğimiz Eylül’ün odasına girdiğimizde çok güzel bir gün geçireceğimizi anlamıştık. Hastanemizde Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla tedavi görmekte olan miniğimiz 7 yaşında. Miniğimiz ile tanıştıktan sonra Ben Kimim oyununu oynamaya başladık. Miniğimiz Eylül bu oyunda çok iyiydi ve bizleri yendi. Oyun sırasında sohbet ederken büyüyünce doktor olmak istediğini söyleyen Eylül’ün en sevdiği renk mormuş. Keyifli ziyaretimizin sonunda Eylül’e en çok istediği şeyi sorduk. Miniğimiz hiç tereddütsüz “Barbie Sonsuz Hareketli Bebek” istediğini söyledi. Siz de tatlı miniğimiz Eylül’ün dileğini gerçekleştirerek onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Miniğimiz Eylül’ün dileğinin gerçekleştiğini öğrenince çok sevindik. Hediyesini ulaştırmak için hızlıca ailesiyle iletişime geçtik. Eylül’ün hastaneye kontrole geleceğini duyunca onu tekrar göreceğimiz için çok heyecanlandık. Hediyesini verdik ve ne kadar mutlu olduğunu gördük. Eylül’ün dileğini gerçekleştirip mutluluğuna aracı olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: