BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Berat - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşin bulutların arasından bize merhaba dediği ılık bir şubat günü önlüklerimizi giyip oyunlarımızla birlikte arkadaşımız Berat'ın yanına, Genel Pediatri servisine gittik. Berat 14 yaşında ve Cerrahpaşa Pediatri servisinde tedavi görmekte. Kendisiyle oynamayı dört gözle beklediğimiz Berat ile kısa bir tanışmanın ardından Jenga ile oyunlara hızlı bir başlangıç yaptık. Kendisi epey maharetliydi. Daha sonra Jenga'nın zaten severek oynadığı bir oyun olduğunu öğrendik. Berat oldukça enerjik ve güler yüzlüydü. Boş zamanlarında bilgisayar oyunları oynadığını ve müzik dinlediğini öğrendik. Özellikle Roblox ve Minecraft oyunlarını seviyormuş. Kendisinin Fenerbahçe taraftarı olduğunu da öğrendik. Eskilerden Alex hayranıymış. Berat enerjisiyle günümüze renk kattı. Ziyaretin sonunda arkadaşımıza dileğini sorduk ve bizden "Orijinal Fenerbahçe Topu" istedi. Siz de bu tatlı dostumuzun dileğini gerçekleştirmek ister misiniz?

Ilık bir mart sabahı arkadaşımız Berat'ın dileğinin elimize ulaştığının haberini aldık. Vakit kaybetmeden Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Fenerbahçe taraftarı Berat hediyelerini görünce çok mutlu oldu. Paketten çıkarıp hemen formayı denedi. Arkadaşımızın hayalini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: