BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ahmet - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir şubat gününde oyunlarımız ve boyama kitaplarımızla Genel Pediatri servisine yola çıktık. Ziyaretimizde afacan, akıllı bıdık Ahmet ile tanıştık. Ahmet, 6 yaşında ve hastanemizde Akondroplazi tanısı (Bir çeşit kalıtsal cücelik) ile tedavi görmekte. Oyun serüvenimize Kartal Göz oynayarak başladık ve miniğimizin görsel zekası karşısında hayran kaldık. Ardından Bil Bakalım Kim oynamaya karar verdik. Ahmet bu oyunda da oldukça başarılıydı. Oyun serüvenimizden sonra beraber zorlu bir puzzle yaptık. Ettiğimiz sohbet esnasında süper kahramanlara ilgisinin olduğunu öğrendik. Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda kendisine bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Bizden isteyeceği dileği uzun uzun düşündü. Daha sonra dileğinin "Örümcek Adamlı Sırt Çantası" olacağını söyledi. Siz de Ahmet’in dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Baharı andıran bir kış günü, hediyemiz elimize ulaşınca hemen Ahmet’in babasıyla iletişime geçtik. Miniğimiz hastaneye gelmeyeceğini öğrendik ancak ailesi hastaneye gelip bizle irtibat kurdular. Hediyeyi vekaleten annesine teslim ettik. Örümcek adamlı çantasını çok beğenen Ahmet, akşam bize çok sevindiğini ve teşekkür ettiğini söyleyen bir ses kaydı ve fotoğraf atarak içimizi ısıttı. Minik arkadaşımızın dileğini gerçekleştiren gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: