BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Derya - Atatürk Tıp Fakültesi

Atatürk Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bu güzel kış gününde ekibimizle beraber hastanemizin yolunu tuttuk. Nöroloji servisinde 16 yaşındaki Derya ile  tanıştık. Migren (Bir baş ağrısı tipi) tanısı ile hastanemizde bulunan arkadaşımız tedaviye devam ediyor.  İlerde tıp okumak isteyen Derya ile çok eğlenceli vakit geçirip bol bol sohbet ettik.  Kendisi ile Uno oynadık ve bu oyunda çok iyi olduğunu fark ettik. Kendisinin tam bir Taylor Swift hayranı olduğunu öğrendik . Ankara'ya küçükken gitmiş ve Ankara'yı çok beğenmiş. Derya bir gün oraya tekrardan gitmeyi çok istiyor. Ziyaretin sonunda karşısına bir dilek cini çıksaydı ondan ne dilerdi diye sorduk. Bize "Mor Kafa Üstü Kulaklık" istediğini söyledi. Miniğimizi hediyesi ile buluşturmayı ve mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Derya'nın hediyesinin bize ulaştığını öğrenir öğrenmez ailesiyle iletişime geçtik. Derya'nın taburcu olduğunu öğrendik ve dileğini ulaştırabilmek için hemen kargoladık. Miniğimizin hediyesini görünce çok mutlu olduğunu öğrendik. Miniğimizin dileğini gerçekleştirerek onu mutlu eden, yüzünde tatlı bir gülümseme oluşturan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: