BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ayşe - Akdeniz Tıp Fakültesi

Akdeniz Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Sıcak bir Antalya nisanında hediyemizi ve oyunlarımızı alarak 7 yaşındaki miniğimiz Ayşe’yi ziyaret etmek için yola koyulduk. Miniğimiz hastanemizde Kronik Böbrek Yetmezliği tanısı ile Nefroloji servisinde tedavi görmekte. Miniğimiz Ayşe bizi çok sıcak ve samimi bir biçimde karşılayarak içeri davet etti. Kendisiyle Bil Bakalım oyunu oynadık fakat miniğimizin bir gözü hep yapbozdaydı. Yaparken çok eğlendiğimiz yapbozu Ayşe sayesinde çok çabuk yaptık. Miniğimize ileride ne olmak isteğini sorduğumuzda bize doktor olmak istediğini söyledi. Bizler de ileride meslektaş olacağımız için çok sevindik.  Miniğimiz Ayşe'ye dileğini sorduğumuzda "Barbie Ambulans" oyuncağını istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirerek miniğimizin gülümsemesine ortak olmak ister misiniz?

Miniğimiz Ayşe’nin bizden istediği hediye olan Barbie’nin ambulansı oyuncağı elimize ulaştığında çok mutlu olduk ve hediyesini miniğimize ulaştırmak için ailesiyle iletişime geçip yola koyulduk. Miniğimiz Ayşe bizi ve hediyesini sevinçle karşıladı, hediyesini heyecanla açtı ve çok beğendi. Miniğimiz Ayşe’nin dileğini karşılayan ve mutluluğuna vesile olan gönüllümüze teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: