BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Muhammed Ömer - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir ocak gününde Enfeksiyon servisinin yolunu tuttuk. Ziyaret için girdiğimiz odada Muhammed Ömer bizi büyük bir mutlulukla karşıladı. Muhammed Ömer 6 yaşında ve Kronik Böbrek Yetersizliği tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Muhammed bu sene 1. sınıfa gidiyormuş. Miniğimizle konuştuğumuzda renklerden maviyi, turuncuyu ve Galatasaraylı olduğu için de sarı ve kırmızıyı çok sevdiğini söyledi. En sevdiği futbolcunun adaşı Muhammed Kerem Aktürkoğlu olduğunu söyledi. Sonrasında beraber Ben Bu Muyum? oynadık. Oyunda oldukça başarılı olan miniğimiz rekabetçi olmasına rağmen biz bilemediğimizde bize bolca kopya verdi. Kediyi bilmeye çalışırken miyavlayarak kopya vermesinin ardından en sevdiği hayvanın da kedi olduğunu öğrendik. Oynarken Muhammed'e polis denk geldi ve bu sayede büyüyünce polis olmak istediğini öğrendik. Muhammed ile birlikte çok keyifli vakit geçirdik. Muhammed Ömer'e balonla köpek yapmayı gösterdik ve beraber köpek yaptık. Sonrasında oyun kartlarında zürafa görünce balondan zürafa da yaptık. Ziyaretimizin sonunda dileğini sorduk, bizden "Siyah Mercedes Araba" istedi. Siz de Muhammed Ömer'in dileğini gerçekleştirip onun o güzel gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Muhammed Ömer'in dileği bize ulaştığında hemen ailesiyle iletişime geçtik. Taburcu olduğunu, perşembe günü kontrole geleceğini ögrendik. Hediyemizi kaptığımız gibi Muhammed Ömer'in yanına gittik. Miniğimiz bizi gördüğünde çok sevindi ve hediyesini gördüğünde havalara uçtu. Paketi büyük bir heyecanla açtı, gri ve siyah Mercedes arabalarını görünce çok mutlu oldu. Bu arabaları çok sevdiğini söyledi. Birlikte sohbet ederken Muhammed Ömer'in derslerinin harika gittiğini öğrendik. Onun heyecanına, bizim de mutluluğumuza ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: