BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 10924 - Yüzüncü Yıl Tıp Fakültesi

Yüzüncü Yıl Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Rüzgarın yüzümüzü okşadığı, güzel bir Van gününde oyunumuzu alıp Hematoloji servisinin yolunu tuttuk. Odaya girdiğimizde miniğimiz bizi büyük bir heyecanla karşıladı. Miniğimiz 4 yaşında ve servisimizde Hemofili (Kanın pıhtılaşma bozukluğu) tanısı ile tedavi görüyor. Önce boyama mı yapmak ister yoksa oyun mu oynamak ister dedik ve meraklı miniğimiz önce Dedektif oyunu oynamak istediğini söyledi. Mutluluktan kıpır kıpırdı. Onu öyle görünce biz de çok mutlu olduk. Sohbetimiz sırasında Galatasaray'ı çok sevdiğini ve futbolcu olmak istediğini söyledi. Sonra ona getirdiğimiz boyama kitabından uçakları seçip boyamaya başladı. Uçakları çok sevdiğini ve dileğinin "Oyuncak Uçak" olduğunu söyledi. Siz de miniğimizin bu dileğini gerçekleştirip onun gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Yağmurlu ve çok güzel bir Van gününde miniğimizin hediyesinin bize ulaştığı haberini aldık. Bu harika haberi hemen ailesiyle paylaştık ve hediyeyi en yakın zamanda miniğimize ulaştırmak istediğimizi ilettik. Uygun zamanı belirledik ve miniğimize hediyesini büyük bir heyecanla teslim ettik. Miniğimiz hediyesini görünce çok mutlu oldu ve hemen uçağıyla oynamak istediğini söyledi. Bu anları görmek bizleri de çok mutlu etti. Yakışıklı miniğimizin hayallerini gerçekleştiren gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: