BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9354 - Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi

Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Havaların yavaş yavaş bahar havalarını anımsatmaya başladığı bir mart gününde oyun dolu heybelerimizi alıp hastanemizin yolunu tuttuk. Genel Pediatri servisimizde 7 yaşındaki miniğimizle tanıştık. Odaya girer girmez bizi çok sıcak karşıladı ve oyun oynamak için geldiğimizi söyleyince sevinçle kabul etti. Yanımızdaki oyunlardan hangisini oynamak istediğini sorunca Jenga dedi ve tatlı sohbetler eşliğinde Jenga oynadık. Miniğimizin en sevdiği ders matematik ve en sevdiği renk sarıymış. Büyüyünce diş hekimi olmak istiyormuş. En sevdiği çizgi film Rafadan Tayfa ve en sevdiği süper kahraman Örümcek Adam imiş. Boş zamanlarında boyama yapmayı seviyormuş. En sevdiği hayvan kediymiş. Oyun saatimize miniğimizle oyun hamuru oynayarak devam ettik. Hep beraber hamurdan yaş pasta yaptık. Keyifli geçen ziyaretimizin sonuna geldiğimizde ve sıra miniğimizin dileğini almaya geldiğinde ise biraz düşündükten sonra "İtfaiye Kamyonu" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemeye ortak olmak ister misiniz?

Ankara’da güneşin yavaş yavaş ısıtmaya başladığı bahar günlerinden birindeyken bir gönüllümüz tarafından hediyenin karşılandığını duyunca çok sevindik ve hemen aileyle iletişime geçtik. Yakın bir tarihte kontrolü olacağını duyunca o tarihte görüşmek üzere sözleştik. Yanlarına gittiğimizdeyse çocuğumuz hem bizi gördüğüne hem de hediyesinin gelmesine çok sevindi ve hemen hediye paketini açtı. Çocuğumuzun gülümsemesine vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: