BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Meryem - Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi

Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir kış günü çeşit çeşit oyunlarımızın olduğu heybelerimizle Genel Pediatri servisini ziyaret ettik. Ziyaretimiz esnasında çıkartma yapıştırmayı ve boyama yapmayı çok seven Meryem ile tanışma şansını elde ettik. Meryem üç yaşında ve Kronik Pankreatit (Süreğen pankreas iltihabı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Onunla sohbet ederken boyama yaptık ve oyun hamuruyla oynadık. Kendisiyle sohbet ettiğimizde en sevdiği rengin pembe olduğunu ve ileride öğretmen olmak istediğini öğrendik. Birlikte oyun hamuruyla kelebek yaparken çok eğlendik. Sıcakkanlı ve sevecen yapısıyla onu dinlemekten hiç sıkılmadığımız, oyun oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamadığımız Meryem’e ziyaretimizin sonuna doğru bizden ne istediğini sorduk. Biraz düşündü ve “Pembe Bisiklet“ istediğini söyledi. Siz de Meryem’in güzel vakit geçirmesine yardım etmek ve minik prensesimizin mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Soğuk bir Ankara günü tatlı Meryem’imizin hediyesinin fakültemize ulaştığı bilgisini aldık ve hiç vakit kaybetmeden annesi ile iletişime geçtik. Öğrendik ki prensesimiz taburcu olmuş ama kontrol için hastaneye geleceklermiş. Biz de buluşma günümüzü sabırsızlıkla bekledik ve Meryem’in de aynı duygular içinde olduğunu öğrendik. Buluşma gününde dayısı, annesi ve Meryem ile buluşup hediyesini verdik. Hediyesini görünce çok mutlu oldu ve hemen sürmek istedi, tatlı sesiyle çok teşekkür ettiğini söyledi. Bizler de onun bu mutluluğunun sebebi olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: