BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Elif Zehra - Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi

Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir ekim günü, derslerimizin yoğunluğunu miniklerimizin mutluluklarıyla üzerimizden atmak için Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Orada dünyalar tatlısı Elif Zehra ile karşılaştık. Elif Zehra 6 yaşında ve hastanemizde Ülseratif Kolit (Kalın bağırsakta ülser ve iltihapla karakterize hastalık) tanısı ile tedavi görüyor. Miniğimizle önce Jenga, sonra kendisinin bize çok güzel bir şekilde anlattığı Koridor oyununu oynadık. Hepsinde çok eğlendik, Elif Zehra’nın becerilerinden de çok etkilendik. Elif Zehra çok güzel resim çiziyor ve büyüyünce ressam olmak istiyormuş. Bize güzeller güzeli bir kuş resmi çizdi ve yeteneği hepimizi çok mutlu etti. Tatlı gülüşüyle gerçekten içimizi ısıttı. Ziyaretimizin ve çok keyifli vakit geçirdiğimiz oyunlarımızın sonunda Elif Zehra’ya dileğinin ne olduğunu sorduk. Miniğimizin en sevdiği renk kırmızıymış ve bizden isteği de “Kırmızı Akülü Araba” oldu. Prensesimizin bu dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Eğlenceli miniğimiz Elif Zehra'nın dileğinin geldiğini öğrenince çok mutlu olduk. Hemen dileğini iletmek için miniğimizin ailesiyle iletişime geçtik ve taburcu olduğunu öğrendik. Bu yüzden de Elif Zehra'nın dileğini evine kargo ekibimiz aracılığıyla yolladık. Dileğiyle birlikte çekildiği fotoğrafları görünce hepimiz çok sevindik. Elif Zehra'nın dileğine ulaşmasında katkısı olan herkese teşekkürler.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: