Detaylar:
| Adı: | Doğa | |
| Tanışma Tarihi: | 23.02.2026 | |
| Fakülte: | Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi | |
| Dilek: | Stitch pluş | |
| Durum: | Teslim Edildi | |
| Tanı: | Transvers Miyelit |
"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)
| Adı: | Doğa | |
| Tanışma Tarihi: | 23.02.2026 | |
| Fakülte: | Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi | |
| Dilek: | Stitch pluş | |
| Durum: | Teslim Edildi | |
| Tanı: | Transvers Miyelit |
Ankara’nın soğuk kış günlerinden biriydi. Hava ayazdı ama içimizi ısıtacak bir yolculuk için hastemizin Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Hastanemizin koridorlarında ilerlerken Doğa ile tanıştık. Kendisi 9 yaşında ve Transvers Miyelit (Omuriliğin tam kesit iltihabı) tanısıyla tedavi görüyor. Daha ilk anda sıcacık gülümsemesiyle hepimizin kalbini ısıttı. Doğa’nın en büyük hayallerinden biri büyüyünce baterist olmak. Babasıyla birlikte batarya çalıyorlar ve ritim tutarken gözlerinin içi parlıyor. Birlikte Puzzle yaptık. Parçaları öyle dikkatli ve hızlı yerleştirdi ki zekâsına hayran kaldık. Ardından Boyama yaptık. Sanata düşkün miniğimiz renkleri büyük bir özenle seçiyor ve ortaya adeta küçük bir sanat eseri çıkarıyordu. Kitap okumayı da çok sevdiğini anlattı. Sohbetine doyum olmuyordu. O kadar sıcakkanlı ve içtendi ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. Birlikte oyun oynadık ve bol bol güldük. Ayrıca bize hayvanları ne kadar çok sevdiğinden de bahsetti. Bizimle çok güzel vakit geçirdiğini söylediğinde içimiz bir kez daha ısındı. Ayrılmadan önce miniğimize bizden bir sonraki gelişinde ne istediğini sorduk ve “Stitch Peluş” cevabını aldık. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirmek ve gülüşüne ortak olmak ister misiniz?
Doğa'nın hediyesinin geldiğini öğrendiğimizde zaman kaybetmeden ailesiyle iletişime geçerek hastanemizde olduğunu öğrendik. Hafif güneşli bir Ankara gününde Genel Pediatri servisine doğru yola çıktık. Servise girdiğimizde miniğimiz Doğa'nın odasına yöneldiğimizde bizi kapıda karşıladı. Bizi gördüğünde yüzüne kocaman bir gülümseme yerleşti. Hediyesini verdiğimizde ise gözleri parladı. Miniğimizin yüzündeki gülümsemeye vesile olan değerli gönüllümüze kalbimizden teşekkür ederiz.