BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Berkay Muhammet - Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi

1

Yıldırım Beyazit Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir nisan günü içinde miniklerimiz için birçok sürprizi ve mutlulukları içeren heybelerimizi büyük bir heyecanla hazırlayıp hastanemize doğru yola çıktık.

Hastanemizin Genel Pediatri servisine vardığımızda bir odada 9 yaşında miniğimizle tanıştık. Miniğimizin adı Berkay Muhammet ve Crohn (Bağırsağın iltihaplanması) kronik hastalığı ile hastanemizde tedavi görüyor.

Kendisiyle oyunlar oynadık, sohbet ettik. Vakit öylesine masum akıyordu ki dakikalar hatta saatler nasıl geçmiş anlamadık.

Kendisi bizlere gelecekte hemşire olmak istediğini söyledi. Bu arada oyunlar oynarken Galatasaray takımını desteklediğini, futbolcularına çok ilgisi olduğundan bahsetti. En büyük hayalinin de Galatasaray takımı futbolcularından "Mauro Icardi İle Tanışmak" olduğunu iletti.

Siz de miniğimizin masumca kurduğu bu büyük hayalini gerçekleştirmesine katkıda bulunup gözlerindeki sevinç ışıltılarına ortak olmak ister misiniz?

PAYLAŞ:

Miniğimizi siz sevindirin

*
*
*
*
*
*

Diğer Çocuklarımız: