BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Sena Nur - Trakya Tıp Fakültesi

Trakya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Rüzgarlı bir ekim gününde elimizde oyunlarımız, yüzümüzde gülümsemelerimiz ile Hematoloji servisinin yolunu tuttuk. Vardığımızda 12 yaşındaki Sena ile tanışıp hemen oyun oynamaya başladık. Lösemi (Kan kanseri)  tanısı ile hastanemizde kalmaktaymış. Sohbetlerimiz sırasında Sena'nın balık tutmayı çok sevdiğini aynı zamanda da bir papağan beslediğini öğrendik.
Sena ile ilk olarak Buzdağı ardından Hafıza Kartları oyunlarını oynadık. Epey dişli bir rakip olan Sena hiçbir turda galibiyeti elinden bırakmadı. Ardından yanımızda götürmüş olduğumuz masal kitabında bulunan bir resmi çizdik. Sena burda da resim yeteneğiyle bizi şaşırtmayı başardı. En sonunda ona dileğini sorduğumuzda "Instax Kamera" istediğini söyledi. Siz de dileğini gerçekleştirip miniğimizin yüzündeki gülümsenin sebebi olmak ister misiniz?

Sena'nın dileğini bize ulaşır ulaşmaz ailesiyle iletişime geçtik. Dileğini teslim etmek için servise gittiğimizde büyük bir heyecanla paketi açan Sena, ilk fotoğrafını bizimle çekilmek istedi. Miniğimizin kamerasıyla daha nice harika fotoğraf kareleri yakalaması dileğiyle. Yaşadığı güzel anları ölümsüzleştirmesine vesile olan gönüllümüze en içten teşekkürlerimizi sunarız.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: