BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 8789 - Trakya Tıp Fakültesi

Trakya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Edirne’nin güzel bir ekim gününü taçlandırmak için miniğimizi ziyaret ettik. Çeşitli oyunlar ve hediyelerle yanına gittik. Bizi çok sıcak karşıladı. Miniğimiz 9 yaşında ve Nefrotik Sendrom (Bir çeşit böbrek hastalığı) tanısı ile Genel Pediatri servisinde tedavi görmekte. Miniğimize hangi oyunu oynamak istediğini sorduğumuzda Buz Dağı oyununu oynamak istediğini söyledi. Hep beraber turnuva düzenledik, miniğimiz bu oyunda kazanan taraf oldu. Ardından miniğimizle beraber Hafıza Kartı oyunu oynadık, bu oyunda da bizlere gücünü gösterdi. Miniğimize ne olmak istediğini sorduğumuzda ise müzisyen olmak istediğini söyledi. Umarız ileride çok başarılı bir müzisyen olarak karşımıza çıkar. Ziyaretimizin sonuna doğru miniğimize dileğini sorduk ve bize “Barbie’nin Karavanı” oyuncağını istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Dört gözle beklediğimiz dilek bize ulaştığında heyecanla miniğimizin ailesiyle iletişime geçtik ve hastaneye kontrole geleceği tarihte dileğini ona vermek üzere sözleştik. Miniğimiz kontrole geldiğinde bizi yüzünde kocaman bir gülümsemeyle karşıladı ve hediyesini çok beğendi. Bizi ve tatlı miniğimizi böylesine mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: