BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 8694 - Trakya Tıp Fakültesi

Trakya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Sınavlarımızın yaklaştığı bu günlerde miniklerimizle oynayıp kafamızı az da olsa dağıtabilmek için hastanenin yolunu tuttuk. Hastanemizin Hematoloji servisinde Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla yatan 15 yaşındaki arkadaşımızla tanıştık. Elimizdeki oyunları görünce Monopoly oynamayı teklif eden arkadaşımızla hemen oynamaya başladık. Arkadaşımız çetin geçen bir oyunun sonunda ikimizi de alt etmeyi başardı. Oyunumuz bitip de sıra sohbet etmeye geldiğinde arkadaşımızın en sevdiği hayvanın köpek olduğunu öğrendik. Kendisinin de bir köpek sahiplendiğini ve köpeğinin adının da Rocky olduğunu öğrendik. Bize büyük bir heyecanla köpeğinin fotoğraflarını gösterdi. Gerçekten çok sevimli bir köpekti. Sonrasında en sevdiği rengin beyaz olduğunu bunda da beyaz arabaları sevmesinin rolünün büyük olduğunu anladık. Bilgisayar ve kutu oyunları oynamaktan büyük zevk alan arkadaşımız aynı zamanda da büyük bir Galatasaray taraftarıymış. Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda kendisinin bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra bizden “Yoda Peluş Oyuncak” istediğini söyledi. Siz de arkadaşımızın dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülüşlere ortak olmak ister misiniz?

Arkadaşımızın dileğinin geldiğini öğrenir öğrenmez vakit kaybetmeden ailesiyle iletişime geçtik. Hastanede olduklarını öğrenince müsait bir zaman belirleyip hastanenin yolunu tuttuk. Dileğinin gelmesini dört gözle bekleyen arkadaşımız hediyesi ona ulaşınca çok heyecanlanmış olacak ki hediye paketini çok hızlı bir şekilde açtı. Arkadaşımız hediyesini çok sevdi. Dileğini karşılayarak arkadaşımızın gülümsemesine ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: