BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Emir - Trakya Tıp Fakültesi

Trakya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Edirne'de havanın buz gibi seyrettiği bugünlerde güneşli havayı görünce hemen hastanemizin yolunu tuttuk. Pediatri servisine girdiğimizde bizleri 3 yaşındaki Emir'in odasına yönlendirdiler. Kapının önüne geldiğimizde bıcır bıcır bir miniğimizin sesi duyuluyordu. Odasına girip oyun oynamak için geldiğimizi anlattığımızda elimizdeki çantayı meraklı gözlerle inceledi. Gözleri en büyük kutuya takıldı ve Pratik Bardaklar oyunuyla oyunlarımıza başladık. Bardaklardan kocaman ve rengarenk kuleler yaptık. Miniğimiz en sevdiği renk olan mavi bardakları en üstlere yerleştirdi. Sonra boyama yapmaya başladık. Renkli renkli kalemler miniğimizin çok hoşuna gitti. Daha sonra oyun hamurlarıyla eğlenceli şekiller yaptık. Ardından Tahmin Et Bakalım ve Mangala oynadık. Emir'in istediği şekilde oyun kurallarını kendimiz yazdık. Mangala taşlarını saydık, kartlardaki resimleri bilmeye çalıştık.  Miniğimiz sonra da bizimle saklambaç oynamak istedi. Emir'le vakit geçirmek bizim için çok keyifliydi, yüzündeki gülümsemesi bizleri de gülümsetti. Tatlı miniğimizin yanından ayrılmadan önce ona dileğini sorduk ve bu sırada evde futbol, basketbol ve voleybol oynadığını öğrendik. Bizden dileği ise "Mavi Top" oldu. Siz de neşeli miniğimizin dileğini gerçekleştirip neşesine ortak olmak ister misiniz?

Emir’in hediyesinin bize ulaştığını öğrenir öğrenmez ailesiyle iletişime geçtik. Emir’in hastanede olduğunu öğrendik ve ilk fırsatta Emir’e hediyesini götürdük. Odaya girdiğimizde oyun oynayan miniğimiz bizi görünce çok mutlu oldu ve diğer oyunlarını bir kenara bırakıp hemen hediyesiyle oynamak istedi. Emir’in mutluluğu ve gülümsemesi hepimizin içini ısıttı. Miniğimizin yüzündeki gülümsemeye vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.
PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: