BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ecem - Trakya Tıp Fakültesi

Trakya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Kasım ayının güneşli bir gününde derslerimiz bittikten sonra hastanemizin Genel Pediatri servisine Ecem'i ziyarete gittik. Ecem 16 yaşında yüzünden gülümsemesi eksik olmayan oldukça enerjik bir arkadaşımızdı. Biraz sohbet edip birbirimizi tanıdıktan sonra Blokus oynamaya karar verdik. Bu oyunu ilk defa oynamasına rağmen oyunumuzun galibi Ecem oldu. Oyunumuz bittikten sonra büyük bir heyecanla Kıyafet Giydirme oyununu oynamaya başladık. Farklı kombinler yaparak bu kombinlerimizle neler yapabileceğimizi konuştuk. Sohbetimiz sırasında Ecem'in en sevdiği rengin kırmızı olduğunu ve hayvanları sevdiğini öğrendik. Hatta evinde bir maymun beslemek istediğini öğrendiğimizde çok şaşırdık. Lise 1. sınıf öğrencisi olan Ecem fen dersini çok seviyormuş ve büyüdüğünde sekreter olmak istiyormuş. Sohbetimize devam ederken Uno oynamaya karar verdik. Ecem bu oyunun da kazananı oldu. Daha sonrasında Haydi Anlat oyununu oynamaya başladık. Özellikle Ecem'den çok yaratıcı ve eğlenceli hikayeler çıktı. Sonrasında sıra Ecem'in dileğini almaya geldi. Ecem biraz düşündükten sonra bizden "Arkasında Adının Yazılı Olduğu Galatasaray Forması" istediğini söyledi. Siz de Ecem'in dileğini gerçekleştirip onun yüzünde oluşacak tebessüme ortak olmak ister misiniz?

Miniğimiz Ecem'in dileğinin geldiğini öğrenince hemen kendisine teslim etmek için ailesi ile iletişime geçtik. Ertesi gün hastaneye geleceğini öğrenince miniğimizin yanına gitmek için sabırsızlıkla beklemeye başladık. Bizi odasında sıcacık gülümsemesiyle karşılayan Ecem ile sohbet ettikten sonra büyük bir heyecanla dileğinin paketini açtık. Formasını çok beğenen miniğimizin yüzündeki gülümsemeye ve mutluluğa ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.
PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: