BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Aysima - Trakya Tıp Fakültesi

Trakya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Edirne'de güzel bir Ekim gününde heyecanlı bir şekilde miniklerimizle vakit geçirmek için Genel Pediatri servisine gittik. Orada güzeller güzeli Aysima ile tanıştık.Aysima 14 yaşında ve Hipertansiyon (Kan basıncının normalden fazla olması) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekteydi.Beraber Çılgın Penguenler adlı oyunumuzu oynadık.Oyunu ilk defa oynamasına rağmen Aysima bizi birçok kez yendi. Oyun oynarken bir yandan da sohbet ettik. Sohbet esnasında Aysima'nın en sevdiği hayvanın köpek olduğunu,bütün dersleri sevdiğini ve ileride akıllı miniğimizin hemşire olmak istediğini öğrendik.İlerleyen dakikalarda Tahmin Et adlı oyunumuzu oynadık. Zeki miniğimiz Aysima çok yakın tahminleri ile bizi şaşırttı. Aynı zamanda ahtapotların 3 kalbi olduğu gibi ilginç bilgiler edinmemizi sağladı. Ziyaretimizin sonuna doğru gelirken miniğimize dileğini sorduk ve "Lila Instax Kamera" olduğunu söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip yüzündeki tebessümün bir parçası olmak ister misiniz?

Aysima’nın dileğinin bize ulaştığını öğrenince çok sevindik. Hemen miniğimizin ailesiyle konuştuk ve hastanenin yolunu tuttuk. Aysima’nın hediyesini verdiğimizde onun gözlerindeki mutluluğu görmek bizi de çok sevindirdi. Çektiği tüm resimlerde bizi hatırlamasını dileyerek ona veda ettik. Aysima’nın mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: