BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ayaz Efe - Trakya Tıp Fakültesi

Trakya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir sonbahar gününde bugün hangi miniğimizle tanışıp vakit geçireceğimizi merak ederek oyunlarımızı alıp hastanenin yolunu tuttuk. Hastanemiz Pediatri servisinde Tip 1 Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile misafir etttiğimiz 6 yaşındaki Araz Efe ile tanıştık. Araz Efe'nin yanına gittiğimizde sarı kamyonuyla oynuyordu. Bu arada miniğimizin en sevdiği renk de sarıymış. Bize 1. sınıfa gittiğinden ve ileride polis olmak istediğinden bahsetti. Daha sonra onunla birlikte Pratik Bardaklar oyunumuzu oynadık. Araz Efe bu oyunda oldukça iyiydi, oyunu hemen öğrendi ve hızlıca bardakları dizdi. Birlikte çok eğlendik. Oyunumuz bittikten sonra miniğimize bizden dileğinin ne olduğunu sorduk. Biraz düşündükten sonra "Doktor Seti" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun gülümsemesine ortak olmak ister misiniz?

Miniğimiz Ayaz hastane kontrolüne geldiğinde dileğini teslim etmek üzere yola çıktık. Güneşli bir günde hastane bahçesinde Ayaz ile buluştuk ve dileğini teslim ettik. Hastane bahçesinde yeşillikler içinde biraz muhabbet ettik. Ailesinden hediyeyi almak için sabırsızlıkla o günün gelmesini beklediğini öğrendik. Ayaz dileğini görünce çok sevindi ve çok teşekkür etti. Doktor setiyle muayene yapmak için sabırsızlanıyordu. Miniğimizi sevindiren gönüllümüze biz de teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: