BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

ALPARSLAN - Trakya Tıp Fakültesi

Trakya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bulutlu güzel bir günde elimizde oyun çantamız, içimizde tatlı bir heyecanla Genel Pediatri servisine doğru yola çıktık. Vardığımızda bizi gülen güzel gözleriyle minik dostumuz Alparslan karşıladı. Alparslan hastanemizde Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile tedavi gören 5 yaşında çok sevimli bir meleğimiz. Oyunlarımızı gören Alparslan Buz Dağı oyununu çok sevdiğini söyledi ve biz de miniğimizin isteği üzerine hemen oynamaya başladık. Bu oyunda oldukça başarılı olan miniğimiz her defasında kolaylıkla kazandı. Ardından bize yaptığı resimleri gösteren Alparslan, bizi kendisine ve yeteneğine hayran bıraktı. Bize resim yapmayı tekrar öğreten miniğimizle birlikte en sevdiği çizgi film karakterlerini çizdik. Sevimli miniğimiz Alparslan anaokuluna gittiğinden ve arkadaşlarıyla da resim yapmaya bayıldığından bahsetti. Miniğimiz büyüyünce de ressam olmak istiyor. Minik ressamımızın en sevdiği renklerse mavi ve kırmızıymış. Resim hakkında bir hayli bilgili olan minik dostumuz bize gölgeleri nasıl çizeceğimizi de öğretti ve resimlerimizi tamamlayıp Kurbağa Denge Ağacı oyununa geçtik. Miniğimiz bu oyunu çok sevdi ve çabucak kavradı. Tüm kurbağaları güzelce yerleştirmeyi başardık, bu miniğimizi çok mutlu etti. Ziyaretimizin sonuna yaklaşırken Alparslan'a dileğini sorduk ve miniğimiz bizden "Mavi Uzaktan Kumandalı Araba" istediğini söyledi. Siz de minik dostumuzun dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Güneş’in güzel ışıklarını bulutların arasından demet demet yeryüzüne saçtığı o aydınlık ve güzel günde miniğimiz Alparslan'ın dileğinin elimize ulaştığını öğrendik. Bu güzel haberle birlikte hemen miniğimizin ailesiyle iletişime geçtik. Taburcu olduğunu öğrendiğimiz Alparslan'ı daha fazla bekletmemek için miniğimizin çok istediği dileğini kargoyla kendisine ulaştırdık. Sonra öğrendik ki Alparslan dileği eline ulaşır ulaşmaz sevinç nidaları eşliğinde uzaktan kumandalı mavi arabasıyla yepyeni maceralara atılmış. Mutluluğuna ortak olduğumuz küçük prensimizi bu kadar mutlu eden gönüllümüze çokça teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: