BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Aleyna - Trakya Tıp Fakültesi

Trakya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Kışa yaklaştığımızı fark ettirmeyecek güzellikteki Ekim havasının bize verdiği mutlulukla oyunlarımızı da alıp Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Serviste kendimize oyunlarımızı oynayacak bir arkadaş ararken bir süredir Hipertansiyon ( Kan basıncının normalden fazla olması) tanısı sebebiyle hastanemizde tedavi gören 13 yaşındaki Aleyna ile tanıştık. Oyun arkadaşlığı teklifimizi mutlulukla kabul eden Aleyna ile denge kabiliyetlerimizi göstermek üzere Çılgın Penguenler oynamaya başladık. Denge konusunda oldukça başarılı olan Aleyna, bu konuda en iyimiz olduğunu göstererek oyunu kazanmamıza hiç şans vermedi. Bu sene lise sınavına hazırlanan çalışkan miniğimiz ileride psikolog olmak istiyormuş. Keyifli sohbetimizden yola çıkarak hedeflerine ulaşıp başarılı bir psikolog olacağına eminiz. Miniğimizin sevdiği şeylerden bahsederken en sevdiği rengin mavi, en sevdiği hayvanın ise köpek olduğunu öğrendik. Bu konuşma üzerine öğrendik ki evinde; köpek, tavşan, kuş ve hamster besliyormuş. Miniğimiz bize hayvanlarıyla birbirinden sevimli fotoğraflarını gösterdi. Favori yemeğinin mantı olduğunu söyleyen Aleyna sağlıklı beslenmeye her zaman dikkat ettiğini de ekledi. Bu koyu sohbetin ardından Tahmin Et Bakalım oynamaya karar verdik. Sorular bizi zorlasa da Aleyna birçok kez bizim tahmin edemediğimiz doğru cevapları vererek oyunun kazananı oldu. Miniğimizin odasından ayrılma vaktimiz yaklaştığında zamanın nasıl geçtiğini fark etmemiştik. Yanından ayrılmadan önce ona dileğini sorduk. Bizden “Yeşil Instax Kamera" istediğini söyledi. Siz de hayvansever miniğimiz Aleyna'nın dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Aleyna'nın dileği bize ulaştığında çok mutlu olduk ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Kontrolleri için hastaneye geldiği gün dileğini Aleyna'ya teslim ettik. Büyük bir heyecanla hediyesini açan Aleyna'nın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Miniğimiz çektiği her fotoğrafta bizi anacağını söyledi. Aleyna'nın dileğini gerçekleştirip mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: