BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Zeynep Nur - Sütçü İmam Tıp Fakültesi

Sütçü İmam Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Aralık ayı soğuğunu tatlı tatlı hissettirmeye başlamıştı. Pediatri servisimize doğru yol aldık ve serviste Zeynep'i gördük. Zeynep’e kendimizi tanıttık ve oyun oynamaya, onunla vakit geçirmeye geldiğimizi söyledik. Oyun oynamaya geldiğimizi görünce çok sevindi. 8 yaşında enerji dolu biriydi. Enerjisiyle bizim de enerjimizi yükseltti. Ben Kimim oyununu oynadık. Miniğimize dondurma şekli geldi ve ilk soruda bildi, çok şaşırdık. Ahtapot oyununu da oynadık ama hep kendisi kazandığı için oyunu değiştirmek istedi. Onun  dışında sohbetimiz sırasında en sevdiği dersin fen bilimleri dersi olduğunu söyledi. Ayrıca büyüyünce çocuk doktoru olmak istediğini öğrendik. Bunları söylerken de çok umut dolu bakıyordu. Ziyaretin sonunda da dileğini sorduk. Uzun zamandır "Pembe Prenses Elbisesi" istediğini söyledi. Siz de Zeynep'in mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Gelmesi için günleri saydığımız o gün sonunda geldi. Zeynep'in hediyesi elimize ulaştı. Ulaşır ulaşmaz ailesiyle iletişime geçtik ve hediyenin teslimi için tarih belirledik. Ardından miniğimizle buluştuk ve hediyesini teslim ettik. Hediyesini görünce, gözlerinde hayaline ulaşmış bir çocuğun ışığını ve gülüşünü gördük. Heyecanla kutusunu açıp hediyesini inceledi. Miniğimizin gözündeki heyecanı ve mutluluğu görünce hayatın her şeye rağmen yaşanmaya değer olduğunu anladık. Bizler de miniğimizin mutluluğuna vesile olan gönüllümüze teşekkürlerümizi iletiyoruz.

Her daim sağlıkla ve iyilikle kalın. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: