BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Yaren Ela - Sütçü İmam Tıp Fakültesi

Sütçü İmam Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir aralık gününde çocuğumuzla tanışmanın heyecanıyla hastaneye geldik. Gülümseyen yüzümüz ve heyecanımızla birlikte Yaren'in odasına girdik. Yaren hastanemizde Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla bulunuyor. 9 yaşında olan Yaren çok akıllı ve çok tatlı bir prenses. İletişimi de çok güçlüydü. Kullandığı ifadeler, cümleler bizi çok etkiledi. Yaren bu hafta 9 yaşına girecekmiş, şimdiden doğum günü heyecanı sarmıştı. İlk başlarda bizden biraz çekindi ama hemen birbirimize ısındık. Yaren'e büyüyünce ne olmak istediğini sorduk. Öğretmenini çok sevdiği için öğretmen olmak istediğini söyledi. Bunu duymak bizi çok mutlu etti. Biraz sohbet ettikten sonra oyun hamurlarıyla rengarenk şekiller çıkarıp onlarla hayaller kurduk. En sonda da ahtapot oyuncağımızla çok heyecanlı bir oyun oynadık. Tabii ki birincimiz yine Yaren oldu. Bizden bir dilek isteyebileceğini söyledik. Yaren de “Orta Boy Pembe Bir Ayıcık” istediğini söyledi. Biz Yaren'le tanıştığımız için çok mutlu olduk, ona hediyesini ileteceğimiz günü iple çekiyoruz. Yaren'in gülümsemesine ortak olmak ister misiniz?

Miniğimizin hediyesinin geldiğini öğrenince hemen ailesiyle iletişime geçtik ve güneşin içimizi sıcacık yaptığı bir kış günü hediyesini teslim etmek için Yaren Ela’nın yanına gittik. Yanına gittiğimizde heyecanı gözlerinden okunuyordu. Biz de onu bekletmeden hediyesini teslim ettik ve yüzündeki o mutluluğa şahit olduk. Bizimle birlikte Yaren Ela'nın mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: