BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Muhammed Emin - Sütçü İmam Tıp Fakültesi

Sütçü İmam Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir pazartesi günü oyunlarımızla birlikte Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde 11 yaşındaki Muhammed Emin ile tanıştık. Muhammed Emin Adrenal Yetmezliği (Böbrek üstü bezlerinin yetersiz çalışması) tanısıyla üniversite hastanemizde tedavi görmekteydi. Hemen Muhammed Emin'e oyunlarımızı anlattık. Beraber Uno oynamaya karar verdik ve harika bir performans sergiledi. Oyun sırasında biraz muhabbet ettik ve büyük bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu öğrendik. Büyüyünce futbolcu olmak istediğini söyledi. Muhammed'in en sevdiği renk de siyahmış. Güzel geçen ziyaretimizin ardından miniğimizin dileğini sorduğumuzda "Siyah Bisiklet" cevabı aldık. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz? 

Soğuk bir kış gününde Muhammed Emin'in hediyesinin geldiğini  duyunca çok sevindik. Miniğimizin ailesiyle iletişime geçtik. Hiç vakit kaybetmeden de hediyesini miniğimize ulaştırdık. Muhammed Emin, hediyesi olan siyah bisikletini ve bizi görünce çok heyecanlandı. Bahçede  heyecanla küçük bir tur bile atti. Dünyalar yakışıklısı miniğimizin mutluluğu bizi de çok mutlu etti. Muhammet Emin'in sevincine ve heyecanına vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: