BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 8833 - Sütçü İmam Tıp Fakültesi

Sütçü İmam Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir sonbahar günü ziyaretlerimize yeni ve çok güzel bir ziyaret eklemek için arkadaşlarımızla birlikte hastanenin yolunu tuttuk. Orada bizi dünyalar güzeli bir prenses karşıladı. Bizimle oyun oynamak ve vakit geçirmek ister misin diye sorduk. Miniğimiz de kabul edince neler yapabiliriz diye düşündük ve birlikte maske boyama etkinliği yapmaya karar verdik. 10 yaşında olan miniğimiz kırmızı rengi çok sevdiğini söyleyip maskesine çok güzel kırmızı çiçekler çizdi. En sevdiği dersin matematik olduğunu söyleyen miniğimiz büyüyünce öğretmen olmak istediğini de paylaştı bizimle. Çok iyi bir öğretmen olacağına eminiz. Ziyaret vakti içerisinde birlikte maskeler boyadık, sohbet ettik ve çok çok eğlendik. Bizden bir dilek hakkın olsaydı ne isterdin diye sorduğumuzda ise “Pembe Bir Barbie Bebek” istediğini söyledi. Peki siz güzeller güzeli prensesimizin dileğini yerine getirip onun tebessümüne katkıda bulunmak ister misiniz?

Küçük prensesimizin hediyesinin geldiğini duyunca çok sevindik. Hemen ailesine ulaştık ve hediyemizi bir an önce vermek için yola koyulduk. Bizi gören miniğimiz çok sevindi. Hiç bekletmeden hediyemizi ona verdik ve yüzündeki tarifsiz mutluluğa şahit olduk. Küçük prensesimiz hediyesini hemen açtı ve bize teşekkür etti. Heyecanlı bir şekilde oynamaya başladı. Biz de onun sevincine ortak olduk. Prensesimizin yüzünü gülümseten  gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: