BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Mehmethan - Sütçü İmam Tıp Fakültesi

Sütçü İmam Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Cıvıl cıvıl bir havada büyük bir heyecanla ziyaretimiz için yola çıktık. Pediatri servisinde Mehmethan ile tanıştık. Mehmethan 11 yaşında ve Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Mehmethan ile tanıştıktan sonra oyun oynamaya karar verdik. Solo Testi çok merak ettiği için onu oynamaya karar verdik. Oyunu öğreterek başladık ve ilk kez oynamasına rağmen çok az taş bırakarak hepimizi şaşırttı. Ardından Jenga ve UNO oyunlarıyla devam ettik. İki oyunu da evde ailesiyle oynadığını ve iddialı olduğundan bahsetti. Sonra Mehmethan ile güzel bir sohbete daldık. Bize en sevdiği rengin kırmızı olduğunu ve büyüyünce hemşir olmak istediğini anlattı. Son oyunumuz olan Hazır Cevap'ta servis arkadaşı Belinay da dahil oldu. Mehmethan evde 3 tane kedisi olduğunu da oyun sırasında bizlere anlattı.  Son oyunumuz çok çekişmeli bir oyun oldu. Sıra miniğimizden dilek almaya geldi. Dileğinin"Hot Wheels Araba"olduğunu söyledi. Sizler Mehmethan'nın dileğini gerçekleştirip bir kalbe dokunmak ister misiniz ? 

Güne Mehmethan'ın hediyesinin gelmesi ve ona ulaştırmanın heyecanıyla başladık.  Hemen ailesiyle iletişime geçtik ve hediyeyi miniğimize ulaştırmak üzere kargoya verdik. O da hediyeyi alır almaz mutluluğunu bizimle paylaştı, Onun sevindiğini görmek bizi de çok mutlu etti. Miniğimizin dileğini gerçekleştirerek hem bizi hem de onu mutlu eden gönüllümüze teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: