BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Mehmet Kerem - Sütçü İmam Tıp Fakültesi

Sütçü İmam Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir kış günü içimizi sıcacık yapacak bir ziyaret için yola çıktık. Hematoloji servisinde Mehmet Kerem ile tanıştık. Mehmet Kerem 9 yaşında ve Herediter Sferositoz (Bir çeşit kan hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Onun isteği üzerine önce Jenga oynamaya başladık. Çok dikkatli hamleler yapan Mehmet Kerem sıra bize geldiğinde kolayca devirmemizle galip oluyordu. Ardından UNO ile oyunumuza devam ettik. Bu esnada sarı rengi çok sevdiğini söyledi. Polisiye ve aksiyon filmleri izlemekten hoşlandığını büyüyünce polis olmak istediğini de ekledi. Sıradaki eğlencemiz Hazır Cevap oyunuydu. Mehmet Kerem hızlıca zile basıp hatasız cevap vererek hepimizi şaşırtıyordu. Son olarak babasının da katılmasıyla Tabu oynadık. Evde de ailece Tabu ve kutu oyunları oynadıklarını anlatan Mehmet Kerem burda da başarılıydı. Sıra dilek almaya geldiğinde miniğimiz bizden “Monopoly” istedi. Siz de Mehmet Kerem’in bu dileğini gerçekleştirip onu mutlu etmek ister misiniz?

Mehmet Kerem'in dileğinin elimize ulaştığı haberini alır almaz ailesine haber verdik. Yakın zamanda kontrole geleceklerini öğrendik. O gün hediyesini teslim ettiğimiz miniğimizin sevinci gözlerinden okunuyordu. Bizimle birlikte Mehmet Kerem'in heyecanına ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: