BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

İsmail Orhun - Sütçü İmam Tıp Fakültesi

Sütçü İmam Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir kasım gününde ziyaretimizi yapmak için hastanenin yolunu tuttuk. Genel Pediatri servisinde tedavi gören  5 yaşındaki miniğimiz İsmail ile tanıştık. İsmail’in odasına girdiğimizde çizmiş olduğu resimlerle karşılaştık. Sohbetimiz sırasında da boyama yapmayı çok sevdiğini belirtti. Biz de beraber boyamalar yapıp ardından oyunlar oynadık. Denge oyunu, kendisinin de çok sevdiğini öğrendiğimiz Ahtapot oyunu ve oyun hamurlarıyla oynarken çok eğlendik. Bir yandan da  sohbetimiz devam ederken polis olmak istediğini, dinazorları çok sevdiğini ve en sevdiği rengin mavi olduğunu da öğrendik. Miniğimize bir dilek hakkı olsa ne isteyeceğini sorduğumuzda “Drone” istediğini söyledi. Siz de İsmail’in dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Miniğimizin dileğinin geldiğini öğrenir öğrenmez miniğimizin ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimizin dileğini teslim etmek için kararlaştırdığımız gün geldiğinde hepimiz çok heyecanlıydık. O gün Orhun ve ailesiyle buluştuk. Biraz sohbet ettikten sonra Orhun’u uzun zamandır heyecanla beklediği dileğine kavuşturduk. Drone’u havalanırken onun da keyifle izlediğine şahit olduk. Orhun’u ve bizi çok mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: